Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op.

Begonnen door een klein ongelukje

Over Carfreshfresh valt een hoop te vertellen, daarom beginnen we graag bij het begin. Wat begon in 2019 door een klein ongelukje in de auto is uitgegroeid tot een innovatief en effectief product. Door heel stom een vuilniszak een aantal dagen in de auto te laten liggen in de volle zomerzon, was er door de enorme stank direct een oplossing nodig. Het aanbod op de markt? Prijzige Ozonbehandelingen en duizenden maskerende parfummetjes die het probleem natuurlijk niet oplossen. Dit moest toch anders kunnen? Door de ondernemende geest van Theo blijven ideeën niet alleen ideeën, zo begon Carfreshfresh ook ooit als een idee. En daar begon het brainstormen thuis.

Familiebedrijf

Door de achtergrond van Theo in de chloordioxide moest chloordioxide de oplossing worden, maar dan wel gebruiksvriendelijk en veilig voor zowel de gezondheid als de auto zelf. Dit begon thuis alle aandacht te krijgen, waardoor iedereen zijn rol in de ontwikkeling van het product kreeg. Zo rondde dochter Lisalotte alle twee haar marketingstages af bij Carfreshfresh en richtte al haar tijd en aandacht op Carfreshfresh. Zoon Isaäc produceerde de voorraden in de leegstaande loods en Natasja schakelde haar netwerk in en werkte haar creatieve ideeën uit. Doordat iedereen zijn steentje heeft bijgedragen in het lange proces heeft dat geleid tot een product waar de hele familie trots op is.

Over Carfreshfresh

Waar staan we voor

Carfreshfresh is geschikt voor autobezitters en voor iedere auto. Of het nou voor een particulier is of zakelijk een splinternieuwe of occasion auto is, Carfreshfresh brings the smile back into your car!

Iedere auto gaat namelijk op een gegeven moment ruiken. Dat is ook meer dan normaal want auto’s nemen ontzettend snel vervelende geurtjes op en is het een plek waar schimmels en bacteriën zich goed in kunnen nestelen. Door van de vervelende geur af te komen heeft het natuurlijk geen zin om de geur te maskeren met van allerlei parfum. Wij vergelijken het altijd met deodorant gebruiken zonder te douchen, je lost het probleem niet op. Wij geloven er daarom in om het probleem direct bij de bron aan te pakken zodat het probleem ook definitief weg blijft.

Onze overtuiging van de kracht van Carfreshfresh

Door onze kennis en ervaringen geloven we zo in de kracht van Carfreshfresh dat iedere auto beter zal ruiken als daarvoor. Als resultaat kan iedereen die een auto heeft behandeld met Carfreshfresh weer genieten van een frisse auto. Ook is het eenmaal een feit dat auto’s meer waarde hebben wanneer ze nieuw/fris ruiken en dus beter verkoopbaar zijn. Een niet fris ruikende auto zorgt er namelijk vaak voor dat een koop niet doorgaat. Maar niet alleen auto’s, ook overige voertuigen zoals campers, caravans, vrachtwagens, boten en zelfs kleine ruimtes. Het levert een voertuig meer op en bespaart veel tijd.

Onze visie

Wij willen ervoor zorgen dat overal ter wereld iedereen kan genieten van een frisse auto, voertuig of ruimte. Want niemand houdt ervan om ergens te zijn waar het niet fris ruikt, ofwel waar het gewoon stinkt. Om dit te realiseren zijn we eerst veilig in Nederland en België begonnen om de markt te verkennen, leren kennen en een gevestigde merknaam te creëren.

Samen groeien

Na een succesvol eerste jaar hebben we ontzettend veel geleerd en zijn we hongerig naar meer. Onze droom naar een wereldwijde afzetmarkt is daarom zeker realistisch, maar natuurlijk wel stap voor stap. Wie weet kan jij wel een deel uitmaken van onze volgende stap? Doordat wij van Carfreshfresh eigen fabrikant zijn staan we voor alles open en gaan graag in gesprek met iedereen die mee wilt groeien. Want als familiebedrijf weten we namelijk dat je samen altijd sterker staat en het één het ander aanvult. Dan kan je pas écht groeien!

Meer over ons? Bekijk ook deze video!