Business purchasing? Then please contact us.

Traveling fresh with the motorhome again

De zomer steeds dichterbij en dat betekent dat het weer tijd is om op reis te gaan met de camper. Of je nu naar het strand gaat, door de bergen rijdt of gewoon op zoek bent naar avontuur, er gaat niets boven een roadtrip met de camper. Maar voordat je op pad gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de lucht in je camper schoon en gezond is. Want niemand heeft ten slotte zin om met zo’n muffe camper op pad te gaan. Gelukkig kan Carfreshfresh je hierbij helpen.

Direct naar de oplossing

Reading time: 4 minutes

Geuren verwijderen in plaats van maskeren?

Carfreshfresh is een geur verwijderaar product dat speciaal is ontworpen voor het verwijderen vervelende geurtjes in voertuigen en kleine ruimtes, zoals campers. Met de nadruk op verwijderen, want Carfreshfresh maskeert niet zoals parfum maar elimineert de geuren echt weg. Niet alleen alle vieze geuren worden verwijderd, het verwijdert ook direct alle bacteriën, virussen en schimmels. Dit zorgt voor een betere rijervaring en een gezondere omgeving voor jou en je medereizigers. Voorkomen is beter dan genezen. Begin dus met regelmatige camper onderhoud. Gooi etensresten en rommel zo snel mogelijk weg; ga regelmatig met de poetsdoek over alle kasten en tafels; was kussens en dekentjes regelmatig; en probeer het liefst dagelijks te stofzuigen vooral wanneer er een tapijt in de camper ligt. Want met het structureel camper schoonmaken voorkom je hevige geuren en de groei van schimmels en bacteriën. Meer weten het voorkomen van muffe geuren?

Hoe werkt elimineren?

Carfreshfresh is werkzaam op basis van de stof Chloordioxide, oftewel CLO2. Doordat chloordioxide een sterk oxiderende werking heeft verwijdert het alle geuren, virussen, bacteriën en schimmels in camper wat de stof tijdens de behandeling tegen komt. Doordat CLO2 de geuren weg elimineert en niet maskeert blijven de geuren dus ook echt weg. De behandeling werkt als volgt:
 1. Maak de camper vrij van vuiligheid en etensresten. Denk aan fruit, snoep, kauwgom en verpakkingen.
 2. Open tablet A en tablet B. Doe de meegeleverde handschoen aan en gebruik een schaar om Tablet A en Tablet B te openen.
 3. De Carfreshfresh pot is voorzien van een uitsparing. Plaats daarin beide tabletten met het meegeleverde handschoentje. Vermijd contact met de huid en zorg dat je het product niet inademt.
 4. Plaats de Carfreshfresh-pot op een vlakke ondergrond in de camper, zoals op de grond of op een tafeltje. Bij voorkeur ergens in het midden of dichtbij de stankbron. Voeg nu een maatbeker lauwwarm water toe (90 ml, bij voorkeur 37 graden Celsius).
 5. Sluit de camper (inclusief ramen). Door het water worden Tablet A en Tablet B geactiveerd, waardoor een chemische ClO2-reactie ontstaat. De stof CLO2 zal de geuren weg elimineren.
 6. Na het sluiten van alle deuren en ramen dien je minimaal 24 uur te wachten, maar hoe langer hoe beter. Dus gebruik Carfreshfresh  wanneer je de camper even niet nodig heeft.
 7. Na de minimale 24 uur open je de camper, pak de Carfreshfresh-pot en plaats het deksel terug op de pot. Je gooit deze weg in overeenstemming met de lokale voorschriften voor afvalverwerking.
 8. Laat de camper nog even luchten voordat je hem gebruikt. Daarvoor kan je de ramen ongeveer 20 minuten openen. Om de camper sneller te luchten kan je tevens de airconditioning aanzetten of door even te rijden met de ramen open.

Waarom Carfreshfresh voor de camper?

Als je op reis gaat met de camper, breng je veel tijd door in de camper. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat de lucht die je inademt schoon en gezond is. Met het Carfreshfresh kun je er zeker van zijn dat de lucht in je camper schoon en gezond is, omdat na de behandeling eventuele virussen, bacteriën en schimmels zijn verwijdert. Dit is erg prettig voor de luchtwegen natuurlijk zodat je je energiek en fris voelt tijdens je reis. Bovendien hoef je Carfreshfresh maar 1 keer te gebruiken. De meeste gebruiken hem 1x per jaar om weer fris op reis te gaan, of juist om de camper weer schoon en fris te stallen. Zie het als een jaarlijks rondje door de camper wasstraat, maar dan voor het interieur. Je hoeft dus niet telkens een nieuwe te kopen, met 1 Carfreshfresh kan je weer een jaar vooruit.
 • Een relatief goedkope prijs (een pot kost €29,95)
 • U kunt de behandeling eenvoudig zelf uitvoeren
 • U kunt de geurvreter ’s zijn werk laten doen wanneer u de camper niet gebruikt
  [caption id="attachment_115" align="aligncenter" width="300"]Muffe lucht uit je caravan met CarFreshFresh Weer een frisse camper met CarFreshFresh[/caption]

Ga weer fris op reis!

Als je op reis gaat met de camper, is het wel zo prettig om lekker fris op reis te gaan en is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de lucht die je inademt schoon en gezond is. Met Carfreshfresh kun je ervoor zorgen dat alle muffe geurtjes, virussen, bacteriën en schimmels verwijderd zijn waardoor je je energiek en fris voelt tijdens je reis. Het is eenvoudig te gebruiken en veilig voor het interieur van je camper. Kies voor Carfreshfresh en geniet van een frisse en gezonde reis met de camper.    

Feel free to read on…

Pellentesque cursus ornare mauris, in tincidunt mauris dictum vitae. Vivamus porttitor finibus laoreet. Nullam iaculis malesuada urna ac scelerisque.

Blog overview