Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op.

CarFreshFresh Reviews

Een greep uit de ervaringen van onze klanten

Torre Sassen

een week geleden

Ik heb net een tweedehands auto gekocht die nogal erg ruikt naar de parfum van de oude eigenaar. Na de eerste keer gebruiken was de geur nog erg aanwezig maar de klantenservice van CarFreshfresh heeft me kosteloos een extra exemplaar opgestuurd en me aangeraden om 'm deze keer 24 uur in de auto te laten staan. De geur is een heel stuk minder dan voorheen, daar ben ik erg blij mee maar het blijft nog wel aanwezig.Ik denk dat dit product voor hevige parfum helaas net niet voldoende uithaalt maar ik geloof zeker dat dit voor andere geuren perfect zijn werk doet!5 sterren voor de top service!

Rob Glas

3 maanden geleden

Car Fresh Fresh gebruikt omdat ik een occasion heb aangeschaft waar nogal stevig in gerookt is. Omdat de geur nogal hardnekkig was heb ik de pot 24 uur laten staan. Hierdoor is de rooklucht volledig uit het interieur verdwenen. Tot dusver dus enorm tevreden over het product! Hopelijk blijft dit effectief voor de langere termijn.

Martijn Fick

een maand geleden

Ik heb een auto gekocht waar nogal stevig in is gerookt. Om de geur eruit te krijgen heb ik carfresh besteld. Alhoewel zeker wel beter was de geur bij lange na nog niet weg. Ik heb dit aangegeven en gevraagd wat nu toe doen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik meteen antwoord en begrip. Maar daarna werd het nog beter! Ik heb direct een tweede zending gekregen als service om de geur echt weg te krijgen. Dat gedaan en inderdaad na de tweede behandeling wel het gewenste resultaat. Dus een goed en fijn product en geweldige klantenservice!!!

Tevreden na het lezen van onze reviews?

Op deze pagina vindt je een greep uit de CarFreshFresh reviews die door onze klanten zijn geplaatst op Google Reviews. Je kunt bovenstaande reviews doornemen, en ook doorklikken naar onze eigen Google Review pagina. Hierdoor krijg je een compleet beeld van de ervaringen van onze klanten.