Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Op deze FAQ-pagina vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over Carfreshfresh. Staat uw vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op.

Hoe zorg ik voor een optimaal resultaat met Carfreshfresh?

Carfreshfresh zelf is ontzettend krachtig tegen vieze geuren. Maar het is natuurlijk altijd beter om je goed voor te bereiden op de behandeling zodat je een optimaal resultaat behaalt met jouw Carfreshfresh.

Lees hier meer over hoe jij een optimaal resultaat behaalt met Carfreshfresh.

Heeft het gebruik van Carfreshfresh invloed op het interieur van mijn auto?

Nee. Carfreshfresh heeft geen invloed op het interieur van uw auto.

Bij gebruik volgens de gebruikershandleiding is deze auto-geurverwijderaar volkomen veilig te gebruiken in elk type auto.

Welke chemische reactie vindt er plaats?

Door Tablet A en Tablet B te combineren en ze te mengen met lauwwarm water (90 ml), wordt chloordioxide gegenereerd. Deze chloordioxide (ClO2) dringt diep door in de materialen van uw auto en verwijdert alle soorten geuren, bacteriën en virussen.

Is Carfreshfresh veilig?

Ja, Carfreshfresh is veilig als u het gebruikt volgens de instructies.

Houd er rekening mee dat er niemand in de auto zit tijdens het gebruik van Carfreshfresh. Na 20 minuten luchten van de auto (ramen open) blijft er geen stof of middel aanwezig dat schadelijk kan zijn voor mensen of dieren.

Laat Carfreshfresh een geur achter?

Ja, Carfreshfresh laat vlak na gebruik een lichte chloorgeur achter. Deze geur wordt vaak vergeleken met de geur van een net gepoetste badkamer, heerlijk toch?! Nadat u de ramen en deuren van de auto circa 20 minuten open heeft gezet, verdwijnt de geur volledig. Alle nare geurtjes die voorheen in uw auto aanwezig waren zijn als sneeuw voor de zon verdwenen!

Kan ik Carfreshfresh vaker dan 1 keer gebruiken?

Nee, Carfreshfresh is ontwikkeld voor eenmalig gebruik. U kunt hier een nieuwe Carfreshfresh verpakking bestellen. Wij raden u aan om Carfreshfresh eens in de 6 tot 8 weken te gebruiken.

Kan ik Carfreshfresh langer dan 5 uren achtereen in de auto laten staan?

Ja, dat kan!

Carfreshfresh dient minimaal 5 uur in de auto te staan. Hoe langer, hoe beter. Wilt u het bijvoorbeeld de hele nacht laten inwerken? Dat kan prima en heeft geen negatief effect op je interieur.

Verwijdert Carfreshfresh ook sigarettengeuren?

Ja, Carfreshfresh verwijdert ook sigarettengeuren, maar het verwijderen van deze geuren heeft meer tijd nodig dan de aanbevolen 5 uur voor andere geuren.

Laat Carfreshfresh daarom 24 uur in uw auto staan als u last hebt van sigarettengeuren, en vervang bij voorkeur de interieurfilter vóór de behandeling.

Lees hier meer over hoe jij een optimaal resultaat behaalt met Carfreshfresh.

Wat is de meest ideale temperatuur om Carfreshfresh bij te gebruiken?

De optimale temperatuur voor het gebruik van Carfreshfresh ligt tussen de 15 en 25 graden Celsius. Bij deze temperatuur reageren de tabletten snel met elkaar en met het water, waardoor het optimale resultaat wordt behaald.

Kan ik Carfreshfresh in de volle zon gebruiken?

Dat is niet aan te raden. Zet de auto bij voorkeur op een schaduwrijke plek. De vrijkomende actieve chemicaliën breken onder invloed van warme zon namelijk snel af, waardoor Carfreshfresh minder effectief is.

Werkt Carfreshfresh ook onder de 10 graden Celsius?

Ja, voor het gebruik van Carfreshfresh moet het minimaal 0 graden Celsius zijn. Wel raden we het aan Carfreshfresh langer dan 5 uur in de auto te laten staan, bij een een temperatuur tussen 0 en 10 graden Celsius, omdat de reactie langzamer op gang komt.

Werkt Carfreshfresh ook onder de 0 graden Celsius?

Nee, voor het gebruik van Carfreshfresh moet het minimaal 0 graden Celsius zijn. Bij een lagere temperatuur zullen de tabletten en het water niet goed met elkaar mengen, waardoor er te weinig actieve chemicaliën vrijkomen. Daardoor werkt het niet naar behoren en duurt het ook langer totdat de auto weer gebruikt kan worden.

De tabletten lijken niet opgelost na de behandeling, hoe kan dat?

Carfreshfresh heeft minimaal 5 uur de tijd nodig om de meeste geuren uit auto’s te verwijderen, maar wist je al dat de tabletten nog veel langer kunnen doorwerken? Wij adviseren daarom, en vooral bij erg hardnekkige geuren, om Carfreshfresh zo lang mogelijk in de auto te laten staan. Carfreshfresh kan zelfs 48 uur of langer in de auto staan zonder dat het een negatieve invloed heeft op het interieur van je auto.

Zolang je de pot Carfreshfresh minimaal 5 uur in de auto hebt laten staan en je na de behandeling een chloorachtige geur aantreft weet je zeker dat de reactie heeft plaatsgevonden. Het is niet erg als er nog residu van de tabletten overblijft in de foam laag. Belangrijk is wel dat je te allen tijde de deksel terug op de pot draait wanneer je deze weg wilt gooien. Is de vieze geur na de behandeling nog steeds aanwezig? Is het aan te raden om de pot nog wat langer in de auto te laten staan.

Na gebruik: welke afvalbak moet ik gebruiken?

Dat verschilt per regio. Lees de lokale milieu-voorschriften voor chemische producten. Dit staat ook vermeld in onze bijsluiter. Na het gebruik van Carfreshfresh draait u het deksel terug op de pot en gooit u de verpakking in de juiste afvalbak.

Wat zijn de gevaren van onjuist gebruik van Carfreshfresh?

Een onjuist gebruik van Carfreshfresh brengt risico’s met zich mee. U dient daarom altijd de bijsluiter en de handleiding vóór gebruik te lezen en zich aan de voorschriften te houden. Lees hier de waarschuwingen en de risico’s bij het onjuiste gebruik van Carfreshfresh.

Kan ik in de auto blijven als het product is 'geactiveerd'?

Nee, dan kan absoluut niet. U kunt dan schade ondervinden aan de chemische reactie die in de auto plaatsvindt. Lees voor meer informatie de gebruikershandleiding en bijsluiter. Zolang u zich houdt aan de voorschriften is Carfreshfresh veilig in gebruik.

Welke betaalmethoden accepteert Carfreshfresh?

U kunt bij ons met de volgende betaalmethoden betalen:
– iDeal
– PayPal
– Creditcard
– Apple Pay
– SOFORT Banking
– Bancontact
– KBC/CBC
– Belfius Direct Net
– EPS

Kan ik mijn order annuleren?

Wilt u de order annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door te mailen naar customercare@carfreshfresh.com. Als de bestelling nog niet verzonden is, kan deze mogelijk geannuleerd worden. Is de bestelling al verzonden dan kan het niet meer geannuleerd worden. Wanneer u de bestelling heeft ontvangen, kunt u deze retourneren.

Ik heb geen bevestiging ontvangen. Wat nu?

Het kan enkele minuten duren voordat u de bevestiging in uw mailbox krijgt. Ook is het mogelijk dat de mail wordt tegengehouden door de spamfilter, dus controleer ook even uw spam. Kunt u de bevestiging dan nog steeds niet vinden, neem dan contact met ons op door te mailen naar customercare@carfreshfresh.com.

Kan ik het bezorgadres nog wijzigen?

Hebt u het verkeerde bezorgadres ingevuld, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door te mailen naar customercare@carfreshfresh.com. Wij zullen dan kijken of het adres nog aangepast kan worden. Is de bestelling als verzonden, dan kunnen wij helaas niks meer voor u doen.

Kan ik Carfreshfresh retourneren?

Ja, u mag Carfreshfresh retourneren mits de verpakking/pot ongeopend is.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Op het moment dat uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de Track & Trace code, waarmee u de zending kunt volgen.

Zijn er ook CarFreshFresh reviews?

Ja, uiteraard. Echte klanten geven ons oprechte reviews. Ben je op zoek naar CarFreshFresh Reviews? Oprechte ervaringen en meningen van echte klanten zorgen ervoor dat je een goed beeld krijgt van het product. Door deze ervaringen te combineren met informatie over het product kun je beter bepalen of de geurverwijderaar CarFreshFresh iets voor jou is. Met zowel positieve als negatieve reviews én de uitleg hoe het werkt, krijg je een compleet beeld van de ervaringen van klanten en kun je zelf bepalen of je CarFreshFresh wil aanschaffen.

Een greep uit onze reviews bekijken.