Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op.

Reseller worden

Wij geven de mogelijkheid voor ondernemers om lid te worden van een resellerprogramma. Dit biedt partners de kans om hun productassortiment uit te breiden en meer inkomsten te genereren door Carfreshfresh te verkopen aan eindklanten tegen een winstgevende prijs.

Bestellen met korting

Doordat Carfreshfresh eigen fabrikant is, is het mogelijk om als zakelijk partner gebruik te maken van aantrekkelijke groothandelsprijzen. Dit biedt ondernemers de kans om Carfreshfresh aan te bieden als extra service of om voertuigen nog beter te verkopen.

Internationaal groeien

Carfreshfresh is momenteel alleen actief in Nederland en België. Omdat er overal ter wereld voertuigen rondrijden willen we graag uitbreiden naar nieuwe markten over de hele wereld. Hiervoor zijn we opzoek naar partners waar we samen internationaal mee kunnen groeien. Dit biedt partners de kans om samen nieuwe markten te betreden met een innovatief en gepatenteerd product aan een groter publiek.

Samenwerken

Carfreshfresh waardeert samenwerking en ondersteunt haar zakelijke partners dan ook graag door hen te voorzien van de nodige middelen en ondersteuning om succesvol te zijn. Of u nu op zoek bent naar een innovatief product voor affiliate marketing, cross-selling of heeft u zelf een leuk idee, Carfreshfresh is altijd bereid om samen te werken en te groeien.

Klaar voor samenwerking?

Samenvattend biedt Carfreshfresh ondernemers veel zakelijke mogelijkheden om samen te groeien en te profiteren van de groeiende markt voor auto-verzorgingsproducten. Of u nu geïnteresseerd bent in het uitbreiden van uw productportfolio, het bestellen van producten tegen korting of het groeien op internationale schaal, Carfreshfresh biedt de middelen en kansen om samen te werken en groei en expansie te realiseren.

Kom in gesprek

Over Carfreshfresh

Carfreshfresh is een klein familiebedrijf dat een nieuw en innovatief product heeft ontwikkeld wat geuren, bacteriën en virussen verwijderd in auto’s en overige voertuigen. Zo is Carfreshfresh ook uitermate geschikt voor overige voertuigen als campers, caravans, vrachtwagens, boten maar ook voor kleine ruimtes en zelfs bepaalde meubels. Dankzij de sterk toenemende populariteit van occasion auto’s en de groeiende zorg voor het detailing van auto’s en overige voertuigen, biedt Carfreshfresh een aantal unieke zakelijke kansen voor ondernemers die op zoek zijn naar groei en expansie.

Over Carfreshfresh