Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op.

Buiten Nederland en België
Momenteel zijn we alleen beschikbaar voor particulieren en zakelijke klanten in Nederland en België, maar onze ambitie is om ons product beschikbaar te maken voor zakelijke partners en uiteindelijk particulieren over de hele wereld. Hiermee willen we een groter publiek bereiken en meer mensen laten profiteren van ons product.

Zakelijke partners
Om onze groei en expansie te realiseren, zijn we op zoek naar zakelijke partners die willen samenwerken en internationaal willen groeien. Of u nu een onderneming heeft die gespecialiseerd is in autoverzorging, of een bedrijf dat actief is in een andere branche met een internationaal netwerk; wij geloven dat ons product en expertise geschikt zijn voor iedereen.

Samen internationaal groeien
Als zakelijke partner van Carfreshfresh bieden we u exclusieve kortingen en aanbiedingen, ondersteuning bij marketing en verkoop, en technische ondersteuning om u te helpen uw bedrijf te laten groeien. Daarnaast zullen we u ten alle tijden ondersteunen met al onze expertise bij het opbouwen van onze samenwerking op internationale schaal.

 

Groei met ons mee

Dus als u geïnteresseerd bent in het realiseren van groei en expansie en samen te werken met een toonaangevend bedrijf in de branche van auto-verzorging, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zijn er klaar voor om samen te werken en de groei en expansie van uw bedrijf te realiseren!

Neem direct contact op