Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op.

Voorbereiding: verwijder het vuil uit uw auto

Maak de auto vrij van vuiligheid en etensresten. Denk aan fruit, snoep, kauwgom en verpakkingen.

Open Tablet A & Tablet B

Doe de meegeleverde handschoen aan en gebruik een schaar om Tablet A en Tablet B te openen.

Plaats de tabletten in de inham in de pot

De Carfreshfresh pot is voorzien van een uitsparing. Plaats daarin beide tabletten en houd daarbij uw handschoen aan. Vermijd contact met de huid en zorg dat u het product niet inademt.

Zet de pot in de auto en voeg water bij

Plaats de Carfreshfresh-pot op een vlakke ondergrond in de auto, zoals de armsteun of het middenstuk. Voeg nu een maatbeker lauwwarm water toe (90 ml, bij voorkeur 37 graden Celsius).

Sluit de auto: Carfreshfresh doet z’n werk!

Nu gaat het gebeuren! Sluit de auto (inclusief ramen). Door het water worden Tablet A en Tablet B gemengd, waardoor een chemische ClO2-reactie ontstaat. Deze reactie zal de geuren elimineren.

Wacht voor tenminste 5 uur

Na het sluiten van alle deuren en ramen dient u minimaal 5 uur te wachten. Gebruik Carfreshfresh  bijvoorbeeld ’s avonds als u de auto voorlopig niet nodig heeft.

Let op: hebt u last van sigarettengeuren? Laat Carfreshfresh dan 24 uur in uw auto staan.

Verwijder de pot uit uw auto

Dus… u heeft minstens 5 uur gewacht? Geweldig! Open nu de auto, pak de Carfreshfresh-pot en plaats het deksel terug op de pot. U gooit deze weg in overeenstemming met de lokale voorschriften voor afvalverwerking.

Laat uw auto luchten met de ramen open

Laat uw auto nog even luchten voordat u hem gebruikt. Daarvoor kunt u de ramen ongeveer 20 minuten openen. Om de auto sneller te luchten kunt u tevens de airconditioning aanzetten.

Stap 8: Uw auto is weer freshfresh!

Uw auto ruikt fris als nooit tevoren. Met deze nieuwe auto geur gaat u met plezier weer de baan op. Dat noemen wij freshfresh!

Direct bestellen

Waarom Carfreshfresh?

Stinkende luchtjes in de auto, daar houdt toch niemand van?! Wij van Carfreshfresh in ieder geval niet. Gelukkig was de vieze geur verwijderen nog nooit zo gemakkelijk. Carfreshfresh is dé geurneutralisator die nare geurtjes, virussen en bacteriën ook écht verwijderd.

  • Slechts één simpele behandeling nodig
  • De krachtigste geurverwijderaar voor auto’s
  • Geuren, virussen en bacteriën worden geëlimineerd
  • Compleet veilig voor het auto-interieur
  • Carfreshfresh is effectiever dan het beste autoparfum!