Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op.

Zo gebruik je Carfreshfresh

Carfreshfresh geurverwijderaar gebruiken is heel eenvoudig. Volg onderstaand stappenplan en verwijder eenvoudig alle nare geurtjes uit je auto.

Instructiefilmpje

Bekijk dit instructiefilmpje en ontdek hoe je Carfreshfresh geurverwijderaar gebruikt. Lees voor gebruik ook altijd de handleiding en bijsluiter.

Voorbereiding: verwijder het vuil uit het voertuig

Maak het voertuig of de ruimte vrij van vuiligheid en etensresten. Denk aan fruit, snoep, kauwgom en verpakkingen.

Tip: Een voertuig behandelen? Zet het voertuig dan op een schaduwrijke plek om direct zonlicht te voorkomen. Zonlicht breekt namelijk de werkzame stof af waardoor de effectiviteit wordt beïnvloed.

Open Tablet A & Tablet B

Doe de meegeleverde handschoen aan en gebruik een schaar om Tablet A en Tablet B te openen.

Plaats de tabletten in de inham in de pot

De Carfreshfresh pot is voorzien van een uitsparing. Plaats daarin beide tabletten en houd daarbij de handschoen aan. Vermijd contact met de huid en zorg dat je het product niet inademt.

Zet de pot in het voertuig en voeg water bij

Plaats de Carfreshfresh-pot op een vlakke ondergrond in het midden van het voertuig of de ruimte, zoals de armsteun of op een tafeltje. Voeg nu een maatbeker lauwwarm water toe (90 ml, bij voorkeur 37 graden Celsius).

Sluit het voertuig: Carfreshfresh doet z’n werk!

Nu gaat het gebeuren! Sluit het voertuig of de ruimte volledig af (inclusief ramen). Door het water worden Tablet A en Tablet B gemengd, waardoor een chemische ClO2-reactie ontstaat. Deze reactie zal de geuren elimineren.

Wacht voor tenminste 5 uur

Na het sluiten van alle deuren en ramen dien je minimaal 5 uur te wachten. Maar hoe langer hoe beter. Gebruik Carfreshfresh  bijvoorbeeld ’s avonds als je de auto voorlopig niet nodig hebt.

Let op: Een sigarettengeur of een andere sterkere geur, een camper of caravan behandelen? Laat Carfreshfresh dan gelieve 24 uur in het voertuig staan.

Tip: Bij behandelingen van 12+ uur is het aan te raden halverwege de behandeling extra water toe te voegen, zo activeer je de tabletten opnieuw en werken ze langer door

Verwijder de pot uit het voertuig

Dus… je hebt minstens 5 uur gewacht? Geweldig! Open nu het voertuig of de ruimte, pak de Carfreshfresh-pot en plaats het deksel terug op de pot. Je gooit deze weg in overeenstemming met de lokale voorschriften voor afvalverwerking.

Laat het voertuig luchten met de ramen open

Laat het voertuig of de ruimte nog even luchten voordat je hem gebruikt. Daarvoor kun je de ramen ongeveer 20 minuten openen. Om sneller te luchten kunt je tevens de airconditioning aanzetten.

Tip: Geen fan van de tijdelijke chloorlucht? Zet het voertuig dan even in direct zonlicht. Zonlicht breekt namelijk de chloorgeur af.

Stap 8: Uw auto is weer freshfresh!

Uw auto ruikt fris als nooit tevoren. Met deze nieuwe auto geur gaat u met plezier weer de baan op. Dat noemen wij freshfresh!

Direct bestellen

Waarom Carfreshfresh?

Stinkende luchtjes in de auto, daar houdt toch niemand van?! Wij van Carfreshfresh in ieder geval niet. Gelukkig was de vieze geur verwijderen nog nooit zo gemakkelijk. Carfreshfresh is dé geurneutralisator die nare geurtjes, virussen en bacteriën ook écht verwijderd.

  • Slechts één simpele behandeling nodig
  • De krachtigste geurverwijderaar voor voertuigen
  • Geuren, virussen en bacteriën worden geëlimineerd
  • Compleet veilig voor het interieur en bekleding
  • Carfreshfresh is effectiever dan het beste autoparfum!