Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op.

Zakelijke partner
Als zakelijke partner van Carfreshfresh kunt u rekenen op onze uitgebreide ondersteuning. Wij bieden niet alleen aantrekkelijke groothandelsprijzen, maar denken ook altijd graag mee om u te helpen ons product zo effectief mogelijk te gebruiken.

Voordelen Carfreshfresh voor ondernemers
Een fris en goed verzorgd voertuig is niet alleen prettiger om in te rijden, het verhoogt ook de waarde van het voertuig en maakt het makkelijker om te verkopen. Ons product is speciaal ontworpen om alle vervelende geuren bij de bron aan te pakken, zodat ze ook definitief weg zullen blijven, ook verwijdert het direct de virussen en bacteriën. Het is gemakkelijk te gebruiken, heeft geen stroom nodig en geeft de mogelijkheid meerdere voertuigen tegelijk te behandelen.  Zo bespaart Carfreshfresh tijd en levert het een voertuig meer geld op.

Samenwerken?

Als u geïnteresseerd bent in het inkopen van Carfreshfresh producten tegen aantrekkelijke groothandelsprijzen, neem dan vandaag nog contact met ons op of maak direct een zakelijk account aan via de website. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw bedrijf te laten groeien!

Neem direct contact op