Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op.

Auto geurtjes

Heb jij last van vervelende auto geurtjes? Of het nu gaat om rooklucht, huisdierenlucht, voedselgeurtjes, een muffe lucht, parfum geurtjes of andere nare aroma’s, Carfreshfresh heeft de oplossing voor jou!

Ons krachtige product is speciaal ontworpen om ongewenste geuren in auto’s effectief te verwijderen en een frisse, aangename geur achter te laten. Dus stop met het maskeren van auto geurtjes door middel van parfum. Met Carfreshfresh kun je weer genieten van een schone en heerlijk ruikende auto.

Wist je dat: Je langduriger plezier hebt van auto parfum na een behandeling van Carfreshfresh. Lees verder waarom!

Rooklucht auto

Waarom zou je voor Carfreshfresh kiezen?

  • Krachtige geurverwijdering

Ons product is geformuleerd op basis van de krachtige en veilige stof CLO2 die nare geurtjes niet alleen verdoezelen, maar ook daadwerkelijk elimineert. Ze dringen diep door in de vezels van de bekleding en verwijderen de geurmoleculen bij de bron, zodat je auto weer fris ruikt.

  • Veilig en betrouwbaar

Carfreshfresh is veilig te gebruiken in je auto. Ze laten bij juist gebruik geen schadelijke chemicaliën achter en is niet giftig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over negatieve effecten op je gezondheid of die van je passagiers. Sterker nog; doordat Carfreshfresh schimmelgeuren en bacteriën verwijdert verbetert het de luchtkwaliteit van je auto.

  • Eenvoudig in gebruik

Ons product is dankzij onze simpele gebruikshandleiding en instructievideo gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Na de voorbereiding volgens de stappen hoef je de Carfreshfresh pot alleen aantal uur in de auto te laten staan, Carfreshfresh doet het harde werk voor je om een langdurige frisheid te creëren.

  • Langdurige resultaten

Ons product is ontworpen om langdurige frisheid te bieden. In plaats van tijdelijk de geur te verdoezelen, zorgt Carfreshfresh voor een langdurige eliminatie van nare auto geurtjes, waardoor je auto langdurig fris blijft ruiken.

  • Auto parfum ruikt beter na behandeling Carfreshfresh

Doordat ons product ervoor zorgt dat alle vervelende geurtjes, schimmels, bacteriën en virussen bij de bron worden verwijdert ruikt de auto na de behandeling weer als nieuw. Omdat alle geuren na de behandeling zijn verwijderd betekend dit dat parfum geen geuren meer hoeft te maskeren. Hierdoor zal je langer plezier hebben van parfum geuren in je auto.

Wij vergelijken het altijd met deodorant gebruiken na het douchen. Deodorant gebruiken voor het douchen is minder krachtig omdat het geuren moet maskeren, na het douchen is de geur bron weg dus wordt de geur van de deodorant beter. Verwijder daarom eerst de auto geurtjes bij de bron met Carfreshfresh en geniet beter van auto parfum.

 

CarFreshFresh dé geurverwijderaar voor auto, campers, en andere voertuigen

CarFreshFresh Reviews

Een greep uit de ervaringen van onze klanten

Torre Sassen

een week geleden

Ik heb net een tweedehands auto gekocht die nogal erg ruikt naar de parfum van de oude eigenaar. Na de eerste keer gebruiken was de geur nog erg aanwezig maar de klantenservice van CarFreshfresh heeft me kosteloos een extra exemplaar opgestuurd en me aangeraden om 'm deze keer 24 uur in de auto te laten staan. De geur is een heel stuk minder dan voorheen, daar ben ik erg blij mee maar het blijft nog wel aanwezig.Ik denk dat dit product voor hevige parfum helaas net niet voldoende uithaalt maar ik geloof zeker dat dit voor andere geuren perfect zijn werk doet!5 sterren voor de top service!

Rob Glas

3 maanden geleden

Car Fresh Fresh gebruikt omdat ik een occasion heb aangeschaft waar nogal stevig in gerookt is. Omdat de geur nogal hardnekkig was heb ik de pot 24 uur laten staan. Hierdoor is de rooklucht volledig uit het interieur verdwenen. Tot dusver dus enorm tevreden over het product! Hopelijk blijft dit effectief voor de langere termijn.

Martijn Fick

een maand geleden

Ik heb een auto gekocht waar nogal stevig in is gerookt. Om de geur eruit te krijgen heb ik carfresh besteld. Alhoewel zeker wel beter was de geur bij lange na nog niet weg. Ik heb dit aangegeven en gevraagd wat nu toe doen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik meteen antwoord en begrip. Maar daarna werd het nog beter! Ik heb direct een tweede zending gekregen als service om de geur echt weg te krijgen. Dat gedaan en inderdaad na de tweede behandeling wel het gewenste resultaat. Dus een goed en fijn product en geweldige klantenservice!!!

Veelgestelde vragen

Wij beantwoorden graag je vragen die je mogelijk hebt. Persoonlijk contact opnemen? Dat kan natuurlijk ook.

Hoe verwijdert Carfreshfresh auto geurtjes?

Carfreshfresh is werkzaam op basis van de stof chloordioxide (CLO2). Tijdens de behandeling komt de CLO2 langzaam vrij en elimineert alle vieze auto geurtjes wat die tegenkomt.

Lees hier meer over hoe jij een optimaal resultaat behaalt met Carfreshfresh.

Blijven de geuren ook echt weg?

Ja, Carfreshfresh verwijdert de geuren bij de bron waardoor de vieze geur ook echt weg blijft. Geuren worden dus niet gemaskeerd zoals met auto parfum, maar blijven definitief weg doordat de geuren zijn weg geoxideerd.

Lees hier meer over hoe jij een optimaal resultaat behaalt met Carfreshfresh.

Welke chemische reactie zorgt voor het frisse resultaat van Carfreshfresh?

Door Tablet A en Tablet B te combineren en ze te mengen met lauwwarm water (90 ml), wordt chloordioxide (CLO2) gegenereerd. Deze ClO2 dringt diep door in de materialen van de auto en verwijdert alle soorten geuren, bacteriën en virussen.

Is Carfreshfresh veilig voor het interieur van mijn auto?

Ja. Carfreshfresh is bij juist gebruik 100% veilig voor het interieur van auto’s.

Bij gebruik volgens de gebruikershandleiding en/of de instructie video is deze auto-geurverwijderaar volkomen veilig te gebruiken in elk type auto.

Wat zijn de beste auto geurtjes?

Er zijn ontzettend veel auto geurtjes verkrijgbaar. Van allerlei soorten en geuren, maar welke zijn de beste?

Het belangrijkste om je auto langdurig fris te laten ruiken is om eerst alle vervelende geurtjes te verwijderen bij de bron. Op deze manier zal je langer kunnen genieten van de auto parfum, omdat de parfum daardoor geen geuren meer hoeft te maskeren. Het ligt daarom niet zo zeer aan het merk van de parfum zelf maar aan een goede voorbereiding.

 

De voordelen

Kies voor Carfreshfresh en ervaar de transformatie van je auto. Vergeet nare auto geurtjes en verwelkom een aangename en verfrissende geur in je voertuig.

Neem vandaag nog de controle over de geur in je auto en bestel Carfreshfresh. Laat je auto weer fris ruiken en geniet van een aangename rijervaring.

  • Verwijdert auto geurtjes bij de bron
  • Slechts één simpele behandeling nodig
  • Bespaar tijd en geld met deze voordelige Do-it-yourself behandeling
  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland en België