Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op.

Rooklucht uit auto

Er iets niets vervelender als een rooklucht in je auto, die je er bijna niet meer uit krijgt. Een standaard luchtverfrisser is vaak niet genoeg om de sigaretten geur uit je auto te verwijderen. Of je nou een tweedehands auto hebt gekocht, of je auto juist wil verkopen: een rooklucht in je auto wil je er zo snel mogelijk uitkrijgen.

Rooklucht auto

Carfreshfresh, dé beste rookluchtverwijderaar

Carfreshfresh is hét middel voor het verwijderen van rooklucht in je auto. Blijvende rook geuren maken geen kans meer na een simpele behandeling met Carfreshfresh.

 • Verwijdert geurmoleculen bij de bron
 • Slechts één simpele behandeling nodig
 • De krachtigste geurverwijderaar voor auto’s
 • Geuren, virussen en bacteriën worden geëlimineerd
 • Compleet veilig voor het auto-interieur
 • Carfreshfresh is effectiever dan het beste autoparfum

Met deze krachtige geurverwijderaar stap je weer met plezier je auto in!

CarFreshFresh dé geurverwijderaar voor auto, campers, en andere voertuigen

CarFreshFresh Reviews

Een greep uit de ervaringen van onze klanten

Torre Sassen

een week geleden

Ik heb net een tweedehands auto gekocht die nogal erg ruikt naar de parfum van de oude eigenaar. Na de eerste keer gebruiken was de geur nog erg aanwezig maar de klantenservice van CarFreshfresh heeft me kosteloos een extra exemplaar opgestuurd en me aangeraden om 'm deze keer 24 uur in de auto te laten staan. De geur is een heel stuk minder dan voorheen, daar ben ik erg blij mee maar het blijft nog wel aanwezig.Ik denk dat dit product voor hevige parfum helaas net niet voldoende uithaalt maar ik geloof zeker dat dit voor andere geuren perfect zijn werk doet!5 sterren voor de top service!

Rob Glas

3 maanden geleden

Car Fresh Fresh gebruikt omdat ik een occasion heb aangeschaft waar nogal stevig in gerookt is. Omdat de geur nogal hardnekkig was heb ik de pot 24 uur laten staan. Hierdoor is de rooklucht volledig uit het interieur verdwenen. Tot dusver dus enorm tevreden over het product! Hopelijk blijft dit effectief voor de langere termijn.

Martijn Fick

een maand geleden

Ik heb een auto gekocht waar nogal stevig in is gerookt. Om de geur eruit te krijgen heb ik carfresh besteld. Alhoewel zeker wel beter was de geur bij lange na nog niet weg. Ik heb dit aangegeven en gevraagd wat nu toe doen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik meteen antwoord en begrip. Maar daarna werd het nog beter! Ik heb direct een tweede zending gekregen als service om de geur echt weg te krijgen. Dat gedaan en inderdaad na de tweede behandeling wel het gewenste resultaat. Dus een goed en fijn product en geweldige klantenservice!!!

Veelgestelde vragen

Wij beantwoorden graag je vragen die je mogelijk hebt. Persoonlijk contact opnemen? Dat kan natuurlijk ook.

Hoe verwijdert Carfreshfresh de rooklucht uit mijn auto?

Carfreshfresh zelf is ontzettend krachtig tegen vieze geuren, zoals rook geuren. Dit komt door onze gepatenteerde, chemische reactie die plaatsvindt tijdens de behandeling.

Lees hier meer over hoe jij een optimaal resultaat behaalt met Carfreshfresh.

Verwijdert Carfreshfresh ook sigarettengeuren?

Ja, Carfreshfresh verwijdert ook sigarettengeuren, maar het verwijderen van deze geuren heeft meer tijd nodig dan de aanbevolen 5 uur voor andere geuren. Laat Carfreshfresh daarom 24 uur in uw auto staan als u last hebt van sigarettengeuren, en vervang bij voorkeur de interieurfilter vóór de behandeling. Lees hier meer over hoe jij een optimaal resultaat behaalt met Carfreshfresh.

Welke chemische reactie zorgt voor het frisse resultaat van Carfreshfresh?

Door Tablet A en Tablet B te combineren en ze te mengen met lauwwarm water (90 ml), wordt chloordioxide gegenereerd. Deze chloordioxide (ClO2) dringt diep door in de materialen van uw auto en verwijdert alle soorten geuren, bacteriën en virussen.

Heeft het gebruik van Carfreshfresh schadelijke invloed op het interieur van mijn auto?

Nee. Carfreshfresh heeft geen invloed op het interieur van uw auto.

Bij gebruik volgens de gebruikershandleiding is deze auto-geurverwijderaar volkomen veilig te gebruiken in elk type auto.

Waarom Carfreshfresh?

Rooklucht in de auto, daar houdt toch niemand van?! Gelukkig is de vieze geur verwijderen nog nooit zo gemakkelijk. Carfreshfresh is dé geurneutralisator die nare geurtjes, virussen en bacteriën ook écht verwijderd.

 • Verwijdert geurmoleculen bij de bron
 • Slechts één behandeling nodig
 • Sigarettengeur binnen 24 uur verwijderd
 • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending in Nederland